állásinterjú felkészítés - angol nyelvű állásinterjú - állásinterjú tréning

Állásinterjú felkészítés

Állásinterjú felkészítés

Angol nyelvű állásinterjú tréning

A legtöbb ember fejében az állásinterjú eleve egyenlő a stresszel, hiszen itt dől el minden, amiért idáig dolgozott. Egyrészt a pályázási folyamat ezen szakaszában lehetőséget kap arra, hogy személyesen meggyőzze potenciális munkaadóját arról, hogy alkalmas az adott állás betöltésére. Másrészt, ha sikerül a várva várt pozíciót elnyerni, az állásinterjú(k) során számos a jövőre nézve fontos kérdés kerül meghatározásra, például a fizetés mértéke, a béren kívüli juttatási csomagja, illetve pontos munkaköre. Ha az interjúra idegen nyelven kerül sor, ez csak fokozza az izgalmat, illetve növeli a hibázás, a leblokkolás, illetve a „leégés” valószínűséget.

A jó hír az, hogy felesleges aggódni, hiszen az állásinterjúkon való jó szereplés elsajátítható. Célzott, életszerű feladatok gyakorlásával javítható az állásinterjún nyújtott teljesítmény. Felkészült anyanyelvi trénereink rugalmasan beosztható modulokban kifejezetten erre a célra kidolgozott anyaggal felkészítik Önt, hogy a kritikus helyzetben minél nagyobb rutinnal és önbizalommal teljesíthessen.

Ne élesben gyakorolja! Egyeztessen időpontot már most!

Rólunk mondták


P. Mátyás

Michael a legjobb angoltanár, akivel valaha találkoztam. Céges Business English kurzus keretében jártam hozzá, és azt kell, hogy mondjam, hogy sosem láttam nyelvtanárt ilyen hatékonyan és lazán tanítani.

tovább


István J.

Michael is a very straightforward person. He could always understand and feel what I needed. He was flexible and able to use different types of teaching methods examining which ones fit me.

tovább


János L.

I have asked for Michael's help when tried to get a new position as a CEO of a real estate company. He was more, than a usual english teacher, rather closer to a coach. I got the job, and I am still happy in the position.

tovább


Összes hozzászólás